Ervaringen van cliënten

Psycholoog Venlo - Therapeut Yvonne

Op mijn profiel op therapiepsycholoog.com staan reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Hieronder kun je een aantal van deze ervaringen lezen.Psycholoog Venlo – Yvonne

5 / 5 sterren –
“Ik zat met meerdere vragen voor mezelf en ben naar Yvonne Jongen in Venlo gegaan. De kennismaking begon met een hartelijke ontvangst en een lekkere kop koffie. Het bleek dat voor mij de assertiviteitstraining het meest geschikt zou zijn. Afspraak gemaakt en aan de slag. Voor thuis verder met de oefenstof en dit alles werd de keer daarop weer goed doorgenomen.

De coachende begeleiding van Yvonne heb ik als zeer effectief ervaren. Je moet het zelf doen maar Yvonne zet je aan tot nadenken en begeleide mij met de zoektocht naar antwoorden. Door deze training sta ik sterker in mijn schoenen, kan beter keuzes maken en voor mezelf opkomen. Ik zit beter in mijn vel. Yvonne bedankt.”

Psycholoog Venlo – Yvonne

5 / 5 sterren –
“Wat heeft de begeleiding bij Yvonne Jongen ons goed gedaan. Door de gesprekken zijn we weer dichter naar elkaar toegekomen en heeft onze relatie een echte oppepper gekregen. Zijn inmiddels verloofd en zwanger !!!
Nogmaals bedankt voor alles. We zullen je bij iedereen die hulp nodig heeft aanbevelen. Je bent super.”

Psycholoog Venlo – Yvonne

5 / 5 sterren –
“Na een moeilijke periode in mijn leven kwam ik bij Yvonne terecht. Zij heeft me stap voor stap weer geleerd positief kritisch op mezelf te zijn waardoor ik weer ging denken in mogelijkheden ipv in problemen.

Voor mij was het glas al geruime tijd half leeg. Yvonne heeft me laten zien dat het glas écht halfvol is, als je er zelf maar in wilt geloven. Samen met Yvonne ben ik tot nieuwe inzichten gekomen waardoor er weer mogelijkheden voor mij zijn ontstaan, waarvan ik een half jaar geleden nooit had durven dromen.

Haar professionele manier van werken is intens persoonlijk en op maat gesneden, ze voelt eenieder haarfijn aan. Dit samen met een heldere oplossingsgerichte kijk op zaken, maken het dat ik me mede dankzij haar stukken beter voel en zelfs weer serieuze mogelijkheden zie voor mezelf.

Ik prijs me gelukkig dat ik van haar hulp gebruik kan maken, want ik heb er veel baat bij. Ik zal haar dan ook met overtuiging bij iedereen aanbevelen, die overweegt een coachingstraject te volgen.”

Psycholoog Venlo – Yvonne

5 / 5 sterren –
“Een paar jaar geleden ben ik na een nogal emotionele periode met veel problemen op zowel het relationele vlak als op mijn werk, uiteindelijk gescheiden van mijn man. Het ging aanvankelijk best wel aardig maar toen ik mijn baan verloor en ik thuis kwam te zitten, kwamen alle emoties van voor de scheiding weer omhoog.

Voor mijn omgeving was ik niet te genieten, ik voelde me depressief en ik zag de toekomst somber in. Goed bedoelde opmerkingen van bekenden en familie konden me soms woedend maken en naderhand had ik hierover weer spijtgevoelens.

De coach die aan mij geadviseerd werd was Yvonne. Het verhaal van Yvonne sprak me aan en al snel heb ik contact met haar opgenomen.

De kennismaking beviel me zeer goed en ik had er vertrouwen in dat zij mij kon helpen. Na 8 sessies van ongeveer een uur voelde ik me weer als vanouds en misschien nog wel sterker dan voorheen.

De methodiek die ik meegekregen heb past bij mij en ik voel me er stukken beter bij waardoor ik ook actiever ben geworden en verdraagzamer naar anderen. Niet alleen voor mij maar ook voor mijn omgeving is dit de oplossing geweest om met mijn problemen om te kunnen gaan.

Ik ben dan ook zeer dankbaar voor de wijze waarop Yvonne mij gestimuleerd heeft en mij m’n gevoel van zelfwaarde heeft laten herwinnen. Ik weet dat ik de toekomst weer aan kan.”

Psycholoog Venlo – Yvonne

5 / 5 sterren –
“Met de hulp van Yvonne Jongen heb ik de relatie met mijn partner weer nieuw leven in kunnen blazen. Ik heb zelf een enorme groei doorgemaakt. Yvonne kan heel goed luisteren, legt de vinger precies op de plek waar het om gaat en zoekt dan samen met je naar de oplossingen.
Door op deze manier met mij om te gaan heb ik meer zelfvertrouwen gekregen, wat ten goede kwam in mijn relatie.
Praktische tips, opdrachten die gezocht werden passend bij mijn situatie, waardoor ik ook buiten de sessies om mij verder ben blijven ontwikkelen. Super.
Mocht ik nog een keer vast lopen dan weet ik de weg terug naar jou zeker te vinden!”

Psycholoog Venlo – Yvonne

4 / 5 sterren –
“Door jouw passie, je warme persoonlijkheid, je gastvrijheid maar bovenal je kwaliteiten als coach hebben mij er weer bovenop geholpen. Yvonne bedankt.”

Psycholoog Venlo – Yvonne

5 / 5 sterren –
“Na ongeveer 17 jaar zat onze relatie behoorlijk in een dip en had een opkikker nodig. We wilden wel samen verder maar de sprankeling van toen was ver te zoeken. We leefden langs elkaar heen en besloten dat we hulp nodig hadden om samen verder te kunnen. We zijn bij Yvonne Jongen terecht gekomen en zijn daar nu nog steeds dankbaar voor.
Wat een prettige en spontane vrouw en bij de kennismaking voelden we beiden al een klik met haar en dat deed ons besluiten om een afspraak te maken en in therapie bij haar te gaan.

De gesprekken die we voerden waren echt oplossingsgericht en er was ook ruimte voor eigen ideeën waardoor je telkens een stapje verder komt.

Buiten de gesprekken om werden we uitgedaagd om leuke activiteiten voor elkaar te bedenken en kregen opdrachten mee. Hierdoor werden we aangezet tot de dingen weer echt samen te doen en leer je elkaar na zoveel jaar nog beter kennen.
De gesprekken gaven ons telkens weer een positief en goed gevoel. Dit heeft onze relatie gered en we zijn samen weer heel gelukkig. We komen zo nu en dan nog bij Yvonne terug om weer de puntjes op de i te zetten, zodat we het fijn blijven houden.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op


Psycholoog Venlo Ervaringen van cliënten
De kennismaking beviel me zeer goed en ik had er vertrouwen in dat Yvonne mij kon helpen ...
Neem contact op

✔ Snel een eerste afspraak
✔ Ook 's avonds

psycholoog venlo Psycholoog Venlo
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 7 reviews
Ik ben aangesloten bij:

logo-nobco
psycholoog venlo Psycholoog Venlo
Noordervaartlaan 29
5916 SR Venlo
Route naar mijn praktijk
Top